Vi söker en support och drifttekniker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vi på Bluecom är inne i en expansiv fas – flera av våra affärsområden växer kraftigt. Vår bredbandssatsning med teknologin Air2Fibre byggs runt om i hela Sverige, våra flexibla wifi-lösningar för evenemang (som SHL och O-ringen) och inte minst våra IT-tjänster för företag med virtualisering och olika typer av uppkopplade tjänster – alla växer så det knakar. I det här behöver vi såklart bli fler. Kanske är du vår nästa Bluecom-medarbetare?

Som konsult hos Bluecom har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierande uppdrag.

Så här ser uppdraget ut

Du kommer att arbeta i en teknisk support med både enklare och mer avancerade uppgifter. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en helpdesk och du är van att arbeta med varierande uppgifter. Du trivs i ett högt tempo, du tycker att det är kul med användarsupport och brinner för att lösa problem. De flesta av våra uppdrag bedrivs på plats ute hos kund. I uppdraget ingår också att i en konsultroll utföra våra paketerade tjänster. Så projektledaregenskaper och erfarenheter av tidigare sådant arbete är meriterande.

Vi letar efter en person som har erfarenhet av att supportera användare via telefon och känner sig bekväm med det. Du har arbetat minst 6 månader inom en teknisk support, har du arbetat längre än så är det meriterande.

Arbetstider: Supporten har öppet mellan kl 8-17 måndag- fredag, även viss beredskap vardagkvällar och helger förekommer.

Ort: Sundsvall och Kramfors

Krav

  • Generella IT-kunskaper
  • Erfarenhet från helpdesk, telefonsupport eller onsite support

Meriterande

  • Minst 1 års erfarenhet av teknisk support.
  • Active Directory
  • Utbildning (minst gymnasium)
  • Systemadministration
  • Felsökning av nätverk/servers etc
  • Logistikhantering

Vem är du i övrigt?

Som person så behöver du vara strukturerad och serviceminded. Du behöver kunna bemöta olika typer av människor och förklara på ett enkelt sätt.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående. Har du frågor gällande tjänsten så kontakta gärna karl.hellstrom@bluecom.se

Vilka är vi?

Bluecom levererar bredband, Wifi och IT-tjänster med hög tillgänglighet. Lösningarna baseras på egen mjukvara i kombination med hårdvara och tjänster från utvalda partners. Vårt mål är att överträffa det förväntade. I varje lösning. Läs mer om oss här.

Relaterade artiklar