NÄTVERK | STORAGE | KAPACITET

Infrastruktur som tjänst

Få tillgång till IT-infrastruktur och resurser online i ett publikt eller privat moln, eller on-prem om du så önskar. Oavsett hur vi kombinerar ihop lösningen är syftet att göra det så enkelt som möjligt för er, till en fast kostnad.

Vill du veta mer om den här tjänsten?
Prata med vår expert:
Tomas Tjäder
0771 190 700

Täck alla era behov till en fast månadskostnad.

Servrar, lagring och nätverkshårdvara och virtualisering - allt det som traditionellt hör till datacentret (eller det gamla server-rummet om du så vill) kan du få till en fast månads-kostnad. Tjänsten har stor flexibilitet och kan inkludera hela eller delar av det ni redan driftar idag i form av IT-lösningar, kombinerat med eller uteslutande molnlösningar.

Vi kan virtualisera allt; lagring, server, brandväggar och användarens arbetsplats och applikationer. Allt för att slippa beroende av hårdvaran, utan i stället jobba mot det egna molnet där vi vet vart informationen lagras och vem som har tillgång till det.

Vi tar gärna ansvar för övervakning, drift och support av er infrastruktur. Tillsammans sätter vi upp en lösning som möter era behov.

Fördelar

Bygg från nuläge
Utgå från det ni har nu och bygg därifrån. Har ni gjort investeringar redan? Vi bygger in det i tjänsten!
Skalbarhet
Skala upp/ned tjänsten allt efter hur dina behov för är för tillfället.
Ekonomisk förutsägbarhet
Det blir lätt att budgetera med en fast kostnad/månad.
Slut på IT-oro
Uppgraderingar och patchar är ett minne blott. Hela paketet med säkerhet, det tekniska framåtskridandet, etc, är inget ni behöver fundera på längre.
Fokusera på kärnverksamheten
Fokusera på verksamheten istället för investeringar i hård- och mjukvara och tekniska utmaningar. Det klassiska - gör det ni är bäst på - är sant här.
Dra nytta av leverantörens kapacitet
Hög säkerhet och redundans då vi som leverantör har långt mycket högre säkerhet och kapacitet än vad ni som företag kan ha.

För vem?

Infrastruktur som tjänst är det som kanske möter upp vår ambition att hjälpa våra kunder med nyttiga ting, allra bäst. Med infrastruktur som tjänst moderniserar du din IT-miljö, du kan göra det kontrollerat och säkert och bidra till att din verksamhet får det den behöver just nu. 

När kan man vara i behov av Infrastruktur som tjänst? Här kommer några exempel
:

  • Ni önskar inte, eller har inte, den tekniska kompetens som behövs för att bygga egen IT-infrastruktur in house.
  • Företag som har delar on-premise, dvs i sin fysiska IT-miljö, men för att avlasta verksamheten väljer att lägga delar i molnet. Det kan vara för att ha en backup eller för att helt enkelt renodla den fysiska miljön och göra den enklare. 
  • Organisationer och företag som är expansionsfas och inte riktigt vet hur mycket IT-miljön behöver skalas upp/ned. Med vår tjänst för infrastruktur skalar du snabbt och effektiv kapaciteten till faktiska behov. 
TEXT PILL 2

”Vi ökade intäkterna från matcheventen med 64 %”

När SHL och Färjestad mötte upp moderna IT-lösningar med verklig affärsnytta och strategi började det hända saker. Tekniken födde data, data födde insikter och insikter omvandlades till strategiska slutsatser. Resultatet? Bättre event och mer intäkter.