Flera tjänster: supporttekniker, konsulter och säljare

Nu vill vi växa än mer på våra marknader och söker efter fler duktiga, trevliga och framåtsträvande talanger till våra kontor i Sundsvall och Kramfors.
Skriven av
Robert Sjöholm

Bluecoms resa fortsätter, framåt och uppåt ! Efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt, mycket tack vare att alla medarbetare varje dag gör ett fantastiskt jobb och bidrar till vår härliga kultur och laganda. Vilket i sin tur resulterar i vårt mål att överträffa det förväntade. I varje uppdrag.


Bluecoms fokus är IT-lösningar för krävande miljöer som inte får stanna samt vår egen mjukvara Bluecom Enterprise Portal som integrerar teknik med affärsnytta, så att man bland annat får mer insikter om besökare och dess rörelsemönster/beteenden.

Våra kunder, partners och leverantörer positionerar oss ofta i absoluta framkant, om det så är att leverera högteknologisk lagringslösning till rymdbolag och mediebranschen, att koppla upp alla elithockey-arenor för en upplevelse i världsklass, att göra Skid-VM till det mest uppkopplade eventet i Sverige, att koppla upp hela städer för fritt Wi-Fi och Internet of Things.

Eller som flertalet retail kedjor fått upp ögonen för, att Bluecom Enterprise Portal kan ge dem fakta på rörelsemönster och beteenden och på så vis kunna ta datadrivna beslut för sin marknadskommunikation.

Exemplen är många och det tackar vi för.


Nu vill vi växa än mer på våra marknader och söker efter fler duktiga, trevliga och framåtsträvande talanger till våra kontor i Sundsvall och Kramfors.

Vi söker

  • Supporttekniker - Med kunskaper inom server/lagring/nätverk.
  • Teknikkonsulter - Med goda kunskaper inom nätverk/Wi-Fi
  • Säljare - Vass säljare för våra molntjänster / Bluecom Enterprise Portal
  • Senior säljare - Med stort driv och affärsutvecklande egenskaper


Känner du dig träffad? Vet du av någon som skulle passa in hos oss? Tveka inte att kontakta mig direkt vid frågor eller funderingar.

/Robert Sjöholm (direkt: 070 647 01 16)