Em i handboll uppkopplat!

Så har vi på Bluecom fått ytterligare ett prestigefyllt evenemang att koppla upp – Handbolls EM 2020!
Skriven av
Anna-Carin Vergara

Så har EM i handboll för herrar dragit igång, en klassisk turnering för oss svenskar. Många är vi som bitit på naglarna och följt de svenska landslagen i rafflande avgöranden – det är få idrotter som kan bjuda på en sådan spänning och intensitet in i det sista.

Så har vi på Bluecom fått ytterligare ett prestigefyllt evenemang att koppla upp – Handbolls EM 2020! Ett evenemang av den här kalibern har hög mediabevakning; journalister och annan mediapersonal behöver felfri och högkvalitativ uppkoppling. Men alla besökare, även handbollsfansen, förutsätter en fin uppkopplad upplevelse när de besöker den här typen av evenemang.

Vi på Bluecom har lång erfarenhet av att koppla upp alla möjliga typer av evenemang (utomhus, inomhus, i stad, land och öar) och göra det med högsta kvalitet. Konsultchef Karl Hellström på Bluecom säger: ”Det är såklart hedrande att få förse glada handbollsfans och media med snabb uppkoppling i arenan som ett led att öka upplevelsen på plats, grymt kul. Och heja Sverige!”

Vi gör som Karl och håller tummarna!