Ny webb, nya spännande Air2Fibre-projekt och nya äventyr!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Den sista tiden har varit hektisk för oss på Bluecom. I samband med vårt utökade samarbete med Teracom runt Air2Fibre – den fantastiska tekniken som kan erbjuda människor bredband via luften – har vi också jobbat igenom vårt erbjudande, vår webb och mycket annat.

Det ska ju vara full ös på våren, brukar man säga, och så har det verkligen varit hos oss. Ny webb, mycket arbete med att projektera bredbandlösningar, nya spännande tekniklösningar, en genomgång av vårt erbjudande och givetvis många nya fina kunder.

Säg hej till vår nya webb

För att kunna möta bredbands-förfrågningar på ett bra sätt så har det varit kritiskt att få till bra information om lösningen, oavsett var du bor. På vår nya webb kan du nu söka och se vad som gäller i just din kommun. Tveka inte att anmäla ditt intresse om det är så att Air2Fibre skulle vara bredbandslösningen för ert villaområde, er by eller företag.

Mycket mer än bara IT och bredband

Det fina med Air2Fibre är att vi, som företag och pool med olika kompetenser, måste vara specialister på allt det som är byggstenarna för en solid bredbandslösning – nätverk, servrar, backup-lösningar och Wifi. Och det kan du som företag dra nytta av. Exempelvis är vårt erbjudande runt Wifi för t ex hotell, arenor men även stadskärnor och gallerior mycket unikt. Ett bevis på det är att vi  ofta är leverantör av uppkoppling och nätverkslösningar vid stora evenemang – som nu när U18 VM i ishockey spelas i Fjällräven och A3 Arena.

Hoppas vi ses snart!

/Robert och Bluecom-teamet!

Relaterade artiklar