Michelinkockar, skärgården och Bluecom – en smarrig kombination

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Michelinkockar från hela världen, tusentals matintresserade människor och ett gastronomiskt program utan dess like. Foodstock heter det här unika eventet som i månadskiftet augusti/september gick av stapeln ute på fantastiska Fjäderholmarna i Stockholm skärgård. Och ni gissade rätt, vi på Bluecom fick äran att hjälpa till med uppkoppling.

För någon som gillar mat och dryck låter den här idén som ett paradis. Lyssna på det här; ett par dagars matfirande med världens bästa kockar, representanter från Sveriges och faktiskt världens bästa restauranger, mitt ute i en underbar miljö med strand, kobbar, vikar, skogsgläntor och mysiga skärgårdshus. Det här var i alla fall det som hände på Foodstock alldeles nyligen.

Men mitt i allt det här ska också tekniken fungera. Det handlar om musik som ska streamas och kassaapparater som ska fungera.  För att den här typen av event ska bära sig och fungera behövs idag uppkoppling till servrar och annan teknik. Uppkopplingen måste kunna ske vid en matstation ute på en klippa likväl som på banketterna. Och där fick vi, på uppdrag av erfarna Stureplansgruppen, privilegiet att se till att allt fungerade.

Foodstock var formligen en braksuccé. Tusentals matintresserade besökte Fjäderholmarna och har vi tur så får vi se det här eventet igen. Och om vi vore ni så skulle vi inte tveka att åka dit.

Kolla på filmen om Foodstock här.

Relaterade artiklar