Bluecom och U18 VM 2019 i ishockey

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Ö-vik och Umeå är värdar för U18 VM i ishockey som går av stapeln den 18 – 28 april. Vi på Bluecom är med och kopplar upp arrangemanget för bästa upplevelse.

Matcherna, som du givetvis kan följa på SVT, spelas i A3 Arena (Umeå) och Fjällräven Arena (Ö-vik). Givetvis är det en fjäder i hatten för Svenska Ishockeyförbundet att få anordna den här turneringen och ännu roligare för Ångermanlands- och Västerbottens Ishockeyförbund, Örnsköldsviks kommun, Umeå Kommun, Modo Hockey och Björklöven som får ta hand om det praktiska och verkställa turneringen när världens bästa juniorer gör upp i en av våra stora nationalsporter.

Därför är det också en ära för oss på Bluecom att få bidra till att allting som rör uppkoppling, smarta wifilösningar på plats och mycket annat, fungerar under den här folkfesten. Att deltagare, medverkande, partners och givetvis alla fans och besökare, kan ha smidiga uppkopplingar under turningen är superviktigt.

Häng med under turneringen och håll tummarna för småkronorna!

Relaterade artiklar

bredband till bollebygd

Bluecom kopplar upp Björkforsbygden

Corren.se uppmärksammade nyligen hur bredbandsgruppen i Björkfors kastades mellan hopp och förtvivlan när fiberprojektet lades ned. Skulle många års planeringsarbete för bredbandutbyggnaden vara bortkastat? Enligt

Läs mer »
Bredbandsalternativ på Djurgården

Vi kopplar upp Kungliga Djurgården

Kultur- och naturskydd är tungt vägande anledningar till att Kungliga Djurgårdsförvaltningen nu valt Teracoms bredbandslösning Air2Fibre. Har man någon gång varit i Stockholm och besökt

Läs mer »