Obegränsat bredband dit ingen annan når

Hej Borås!

Bluecom bygger nu bredband till hushåll och företag i Borås. Just ni är vi igång i Brämhult, Målsryd, Gånghester, Dalsjöfors och Häglared och kollar också intresset i centrala Borås. Är du intresserad av att ansluta dig? Läs vidare. 

Från sommaren 2018 går det för dig att anmäla ditt intresse och få access till ett tryggt och stabilt bredband via luften (utan åverkan på tomt och mark). Bor du någon annanstans? Hör av dig även du! 

Anmäl ditt intresse här i formuläret så återkommer vi så fort vi kan med information (anmälan är såklart inte bindande).

ERBJuDANDE BRÄMHULT, MÅLSRYD, GÅNGHESTER, DALSJÖFORS & HÄGLARED

Bor du i eller i närheten av Brämhult, Målsryd, Gånghester, Dalsjöfors eller Häglared och har fri sikt mot Målsrydsmasten eller Häglaredsmasten så kan du teckna avtal direkt här (avtalslänk). 

  • Anslutningsavgift: 12.500 kr inkl moms
  • Nyckelfärdigt – all installation ingår
  • Genom Ecster kan du smidigt dela upp anslutningsavgiften på 12, 24 eller 60 månader, alternativt betala allt på en gång via faktura. 

Vi har en etablerad Air2Fibre tjänst som utgår från Häglareds och Målsrydsmasten – anmäl ditt intresse så berättar vi om vi når ditt hushåll.

TIPSA EN GRANNE

Har du en granne, släkting eller närstående som bör veta om vår tjänst? Se till att tipsa vidare, så ökar möjligheten att ni får tillgång till dagens bästa bredbandslösning.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Mer information

Skulle du vilja ha kontakt med någon av oss? Ring eller mejla vårt Air2Fibre-team direkt. 

Ring: 010-198 94 30 (vardagar 8-17)

Maila: air2fibre@bluecom.se

Skicka din intresseanmälan

Registrera ditt intresse här så återkommer vi så fort vi kan.

EnbostadshusFlerbostadshusJag representerar ett företag

Adress för fastighet där ni är intresserad av Air2Fibre

Jajag bekräftar att jag har tagit del av Bluecoms integritetspolicy och jag ger mitt samtycke till behandling av mina personuppgifter.