StartsidaLösningarKontakta ossOm Bluecom Webshop
 

Air2Fibre Trådlösa nätverk Hög tillgänglighet IT som tjänst 

Framtidens Wi-Fi

Innovativa lösningar för ökad affärsnytta

Då användningen av trådlösa enheter och smartphones ökar varje år och snart passerar den fasta i trafikvolym så ligger vi på Bluecom redan steget före och har jobbat flera år med att ta fram koncept och design för att leverera informativa och innovativa tjänster i marknadens bästa Wi-Fi nät.

Wi-Fi är inte längre bara ett nätverk – det är även ett forum för marknadsundersökningar, annonsering, information och mervärde för den som är uppkopplad.

De som investerar i ett Wi-Fi nätverk ska inte behöva ta betalt av besökaren för att få tillbaka investeringen, utan få ett hjälpmedel att få gratis information om besökaren som i sin tur skapar merförsäljning.

Vi kopplar in tjänster för sociala medier som Facebook, LinkedIN och Twitter kan besökaren logga in med en knapptryckning och leverantören får värdefull information om sina besökare och kan se var i lokalen eller området besökarna finns och hur de rör sig.

Vi fyller Wi-Fi nät med innehåll i form av mobila appar som ger information, videoklipp, speltjänster, statistik och mycket annat.

På detta sätt hjälper vi Svenska Hockeyligan, Skid-VM i Falun 2015 och IBF Innebandy att få flera och nöjdare besökare till sina evenemang och samtidigt leverera ett oslagbart verktyg för statistik, uppföljning och marknadsföring.

Låter det intressant?
Kontakta oss för mer information!

 

 

Kontakta oss:

 

Robert Sjöholm

+46 70 647 0116
robert.sjoholm@bluecom.se

 
Huvudkontor
Kontorsvägen 2 
872 31 KRAMFORS
Telefon: 0771-190 700
Övrigt
Jobba hos
Kontakt
Webshop
 
Bluecom - Nätverk